Voetreflex Therapie Rotterdam

Ik ben Margriet Sap en heb een praktijk aan huis in Rotterdam Nesselande.

Sinds 2009 ben ik intensief bezig met voetreflextherapie en inmiddels heb ik mij gespecialiseerd in:

  • Gewichtsbeheersing
  • Chinflex ®
  • veel voorkomende ziektebeelden, zoals hoofdpijn, vermoeidheid, huidproblemen en stress.

In het najaar van 2010 heb ik, als onderdeel van de opleiding VoetreflexPlus, een stage gedaan in Beijing. Tijdens deze stage heb ik meegelopen met artsen in verschillende ziekenhuizen en heb ik geassisteerd bij behandelingen. Deze opleiding is met name gericht op TCG (Traditionele Chinese Geneeswijze) en bekijkt niet alleen de klacht maar de mens als geheel.

In juni 2013 heb ik de opleiding Medische Basis Kennis afgerond.

Nieuw in de praktijk

Mijn praktijk is volop in beweging en zal zich continu blijven ontwikkelen, nieuwe technieken adopteren en specialisaties uitbreiden.

  • Inmiddels is het aanbod in de praktijk uitgebreid met Chinfood, de Chinese Vijf Elementen Voedingsleer. Met de Vijf Elementen, kan ik u adviezen volgens deze voedingsleer meegeven. Deze opleiding ondersteund mijn specialisatie Gewichtsbeheersing, maar wordt met name gebruikt bij klachten op het gebied van spijsvertering, vermoeidheid, oedeem etc. Zie verder op de website voor meer informatie, behandelingen en tarieven.
  • Zie verder op de website voor meer informatie, behandelingen en tarieven. Later in het jaar wordt Triggerpoint therapie aan de behandelingen toegevoegd. Triggerpoint is zeer effectief bij veel voorkomende klachten in voeten en benen zoals: Hielspoor, Pijn in de voorvoet, Pijn in de tenen en hamertenen, Gevoelsstoornissen, Kramp, Restless legs. Dit is een waardevolle aanvulling op de huidige behandelingen.

U leest het, deze jonge praktijk is volop in ontwikkeling. Houd de website in de gaten voor nieuwe behandelingen!!